Jett Plasma Lift

Jett Plasma Lift

Avantatges de Jett Plasma Lift

laser de plasma -blefaroplastia no ablativa
Únic amb corrent directa

laser de plasma -blefaroplastia no ablativa
8 intensitats regulables

laser de plasma -blefaroplastia no ablativa
Màxima precisió

laser de plasma -blefaroplastia no ablativa

Efecte sobre les cèl·lules

Cada cèl·lula té un potencial de membrana (diferència potencial elèctrica entre els dos costats de la membrana). A l'interior de la membrana cel·lular la càrrega és negativa i a l'exterior és positiva. L'envelliment de la pell descompensa la distribució de la càrrega elèctrica a la membrana cel·lular, canviant el seu voltatge. Al fer passar el corrent continu (DC) a través de les cèl·lules, canvia el seu potencial de membrana, i el torna a compensar, incrementa el voltatge de la membrana i aquesta es tensa. Si el procés es dóna en la majoria de cèl·lules d'una zona, el retensat de la pell s'observa a simple vista. Per contra, els equips que funcionen amb corrent altern (AC) no poden despolaritzar la membrana, perquè el corrent altern no travessa la membrana cel·lular.

antes-despues_cat

Utilitzant les intensitats més altes, Jett Plasma Lift pot destruir de forma controlada les cèl·lules de l’epidermis, donat que a aquestes intensitats l’arc elèctric produït per la ionització dels gasos és capaç de sublimar les cèl·lules amb les que entra en contacte, però sense afectar els teixits circumdants. El canal elèctric produït pel corrent continu és molt precís (ø 1 mm) , de manera que el tractament i la destrucció de cèl·lules és molt precís.

Tractament versàtil

Múltiples aplicacions en medicina estètica : blefaroplàstia, tractament d'arrugues fines i profundes, correcció de cicatrius, eliminació de berrugues, taques de pigmentació, fibromes, cuperosi, hemangioma, acne, lifting facial i corporal, rejoveniment genital femení, eliminació d'estries, telangièctasis, eliminació de tatuatges i micropigmentació.

Segur i Precís

Jet Plasma Lift fa servir la tecnologia de plasma més avançada. Al contrari d'altres sistemes basats en corrent altern (AC), Jett Plasma Lift funciona amb corrent continu (DC), i a un voltatge molt superior, aconseguint un feix molt més precís (Ø 1 mm, vs Ø 4 mm), el que ens permet treballar de manera més segura per al pacient.

Intensitat regulable - Un únic aparell

Gràcies a les seves 8 intensitats programables per l'usuari, Jett Plasma Lift té múltiples aplicacions: - Intensitats 1 a 5 : per a tractaments cosmètics - retensat de la pell, eliminació d'arrugues fines, hidratació i millora elasticitat. - Intensitats 6 a 8: per a tractaments mèdics - blefaroplàstia no ablativa, eliminació de berrugues, fibromes, cicatrius, taques de pigmentació, telangièctasis, etc.

Resultats més ràpids

El procediment cosmètic té resultats visibles immediatament i és completament indolor, amb efectes a llarg termini després de diverses sessions. Els procediments mèdics a intensitats més altes produeixen una crosta que protegeix la zona tractada, guanyant diversos dies en la cicatrització respecte d’altres tractaments.

Diversos tipus de capçals

Tractament cosmètic

Fibroma


Fibroma

Blefaroplàstia

rejuvenecimiento con plasmalaser de plasma

Vídeos

Llamanos ahora